Web Analytics and Web Statistics by WebSTAT

Nieuwsberichten / Zendingen naar Belgiƫ

Geplaatst op donderdag 10 september 2015

10 september 2015 Een belangrijke mijlpaal bereikt met TNT over de verzendkosten voor onze Belgische klanten. Naast Kiala gaat TNT de pakketten naar België voor Robanjer verzorgen. De verzendkosten worden berekend op basis van gewicht en de verzendkosten starten bij Euro 9,50!
> Lees meer..

Nieuwsberichten / Nieuwe kleuren

Geplaatst op donderdag 27 augustus 2015

Heel blij zijn we met een aantal bestaande kapstokhaken die door de fabrikant nu in een koperkleur geleverd worden, de eerste staan ondertussen op de site. Ook komen er een aantal haken bij in kleuren voor de kinderkamer,  waaronder roze, mint groen en azur blauw. Ook deze haken zullen we zo snel  mogelijk op de site zetten.
> Lees meer..

Nieuwsberichten / We groeien door - Aanbieding

Geplaatst op maandag 9 februari 2015

We groeien maar door, leuk zijn sommige reactie's die we van onze klanten ontvangen, ondertussen zijn we de 80 producten voorbij. Er is vooral veel vraag naar plankdragers van gietijzer. We doen ons best om dit assortiment verder uit te breiden.
> Lees meer..

Nieuwsberichten / Nieuwe producten - Valentijn

Geplaatst op vrijdag 23 januari 2015

Special voor valentijn hebben we een leuke haak aan een rood hart op de kop kunnen tikken, deze zijn beperkt leverbaar, op=op kijk maar op: http://www.robanjer-kapstokhaken.
> Lees meer..

Nieuwsberichten / Start Robanjer Kapstokhaken

Geplaatst op dinsdag 9 december 2014

Vanaf 11 october 2014 zijn we van start gegaan met deze site met een beperkt aantal kapstokhaken en wandhaken die al te koop waren in onze webwinkel http://www.robanjer.nl  In de afgelopen weken zijn daar de nodige haken, kapstokken, wandhaken en plankdragers bij gekomen.
> Lees meer..

RSS feed RSS