Web Analytics and Web Statistics by WebSTAT

Verzendkosten:

Wij hanteren de prijs van 6,95 euro aan gemaakte verzendkosten en gebruiken hiervoor in 99% van de gevallen Postnl.
U kunt uw bestelling ook bij ons komen ophalen zodat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Sommige artikelen zijn niet door PostNL te versturen i.v.m. de
afmetingen van het product. Voor deze producten is het uitsluitend mogelijk om deze bij ons af te halen of om ons hierover even te mailen. (vermelding staat bij informatie van product)

PostNL is in staat artikelen binnen 1-5 werkdagen te kunnen leveren (indien wij uw betaling hebben ontvangen, het materiaal op voorraad is en behoudens zon- en feestdagen of onvoorziene omstandigheden). Let op, op maandag wordt er door Postnl niet meer afgeleverd!

Vanaf apil 2017 levert PostNL wel op maandagen uitgezonderd brievenbuspakketjes. Indien u uw bestelling niet binnen 5 dagen heeft mogen ontvangen, verzoeken wij u om contact met Robanjer op te nemen.

In de regel bezorgd POSTNL 1 werkdag nadat de bestelling door ons bij hun wordt aangeboden; POSTNL biedt 98% garantie dat uw bestelling de volgende dag wordt afgeleverd. Een dagdeel of tijdstip kunnen wij niet met u afspreken. Indien u niet thuis bent, wordt door POSTNL in eerste instantie gebruik gemaakt van de zogenaamde burenservice. De geadresseerde ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Als afgeven bij de buren niet lukt of dat is niet mogelijk, dan wordt uw bestelling naar een afhaallocatie bij u in de buurt gebracht. Een bestelling wordt altijd 1 x aangeboden, voordat u uw bestelling kunt ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Dat kunt u binnen 7 dagen doen. Als u uw bestelling niet binnen deze termijn komt ophalen dan gaat uw zending naar ons retour, bij opnieuw verzenden zijn we genoodzaakt om Euro 6,95 in rekening te brengen.
Installeer de PostNL app op uw mobiele device (telefoon of tablet). Hiermee kunt u meldingen ontvangen over de status van uw zending.

Voor landen in Europa hanteren we verzendkosten op basis van omvang en gewicht, u krijgt de kosten automatisch in beeld na uw bestelling.België en Duitsland met PostNL of TNT.
Naast PostNL hebben we per 10 september 2015 TNT aangesteld om de bestelde producten in België en Duitsland af te leveren. Het starttarief voor een pakket tot 1kg is Euro 9,50
TNT is een wereldwijde vervoerder die zorgvuldig met de pakketten omgaat en maakt ook gebruik van Track en Trace om uw pakket te traceren. De levertijd is 1-3 dagen.
De maximale afmetingen voor een TNT pakket zijn: 240 x 120 x 180cm en het maximale gewicht voor 1 doos is 70kg. Hieronder de tarieven voor België en Duitsland met PostNL en TNT
Pakket tot 1kg               Euro 9,50
Pakket van 1-2kg           Euro 9,95
Pakket van 2-5kg           Euro 11,50
Pakket van 5-7kg           Euro 12,50
Pakket van 7-10kg         Euro 13,95
Pakket van 10-15kg       Euro 15,95
Pakket van 15-25kg       Euro 22,50
Pakket van 25-50kg       Euro 35,00
Pakket van 50-100kg     Euro 55,00
Pakket meer dan 100kg op aanvraag
Onze webwinkel berekent zelf de verzendkosten op basis van gewicht, na bestelling kunt u op de factuur uw verzendkosten zien.
Omdat TNT uitsluitend pakketten bij bedrijven afleverd kunnen we in een aantal gevallen uw bestelling ook
via PostNL versturen.


Verpakking:
Om het millieu te sparen en aantrekkelijke prijzen te blijven hanteren maakt Robanjer zoveel mogelijk gebruik van gebruikt verpakkingsmateriaal. Wilt u een bestelling als cadeau 
laten verpakken, geen probleem voor ons, meldt dit even via het opmerkingen vak bij uw bestelling of mail ons daar z.s.m. over naar info@robanjer-kapstokhaken.nl